Ajankohtaista

web hosting best

Helatorstaina 25.5. kivikerho tekee retken Haapaluoman ja Kaatialan louhoksille. Retki tehdään omilla autoilla ja kimppakyydein.

Tampereen Kivikerho on omana osastonaan mukana viikonloppuna 5.-6.11.2016 järjestettävillä Lahden Messuilla. Tervetuloa tutustumaan osastoomme. Myynnissä raakakiviä ja Mineralia-lehtiä. Sekä Tampereen kerhon toiminnan esittelyä.

Tammikuun kivi-illan aiheena on Jalokivien muotoilu. Luennon pitää gemmologi Tarmo Grönqvist. Tilaisuus alkaa klo 18 ja paikkana on Tampereen Taivaltajien kokoustilat osoitteessa Kortelahdenkatu 10-12, Tampere (käynti Suokadun puolelta). Tervetuloa.

Tervetuloa Tampereen Kivikerhon kivi-iltaan perjantaina 26.2.2016 klo 18. Paikka: Tampereen Taivaltajien kerhotilat Kortelahdenkatu 10–12 (käynti Suokadun puolelta).
Aiheena: mieluisin ja erilaisin kivikirjani.
Jokainen voi tuoda mukanaan omia kirjaerikoisuuksiaan, tarkoituksena ei ole tutkailla peruskivioppia käsittelevää kirjallisuutta, jota varmaan meidän kaikkien kirjahyllyiltä löytyy. Vaan esim. kirjoja, joita on mukava selailla, joissa on vaikkapa kauniita ja erikoisia kivenhionta- tai kaiverrustöitä.