Lista arkistoiduista liitteistä

Liitteet
Access this URL (http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/tietoisku_etsi_sinakin_malmia_76596.html#media=76603)tietoisku_etsi_sinakin_malmia_76596.html#media=76603[Tietoisku: Etsi sinäkin malmia]0 kB

Arkistoitu artikkeli (Testi)

Vain hallintotiimiin jäsenille sallittu osio.

Kirjaudu


 

 

H U O M !  

TAMPEREEN KIVIKERHOLLE OLLAN RAKENTAMASSA UUSIA KOTISIVUJA
(näitä sivuja ei siis pävitetä)

 

 

Kivikerhomme toimii kaikkien kivistä kiinnostuneiden yhdyssiteenä. Oletpa sitten kiinnostunut kivien keräilystä, hionnasta tai muista edellisiin liittyvistä asioista. Teemme kiviretkiä kiinnostaviin kohteisiin kotimaassa ja matkalla keräämme kiviä omien tarpeidemme mukaan. Matkat ulkomaille kuuluvat myös toimintaamme. Kokoonnumme kerran kuukaudessa yhteiseen kivi-iltaan kuuntelemaan korkeatasoisia esitelmiä ja matkakertomuksia ja tietysti tutustumme toisiimme.

Kivipajallamme Hervannassa, osoitteessa Hepolamminkatu 26, järjestetään kivenhiontakursseja sekä hopeaketju- ja muita kursseja.

Katso tapahtumat kalenteristamme: https://sites.google.com/site/tampereenkivikerhonkalenteri/

Julkaisemme 4 kertaa vuodessa ilmestyvää MINERALIA-lehteä. Katso tarkemmin kotisivuiltamme kohdasta "Mineralia"..

Tervetuloa Tampereen Kivikerhon kivi-iltaan perjantaina 26.2.2016 klo 18. Paikka: Tampereen Taivaltajien kerhotilat Kortelahdenkatu 10–12 (käynti Suokadun puolelta).
Aiheena: mieluisin ja erilaisin kivikirjani.
Jokainen voi tuoda mukanaan omia kirjaerikoisuuksiaan, tarkoituksena ei ole tutkailla peruskivioppia käsittelevää kirjallisuutta, jota varmaan meidän kaikkien kirjahyllyiltä löytyy. Vaan esim. kirjoja, joita on mukava selailla, joissa on vaikkapa kauniita ja erikoisia kivenhionta- tai kaiverrustöitä.