Jäseneksi

Yhdistyksen tarkoituksena on olla jalo- ja korukivistä sekä muista mineraaleista, niiden keräilystä, hionnasta tai muusta edellisiin liittyvistä asioista kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä, työskennellä jalo- ja korukivien ja mineraalien tunnettavuuden ja niiden hiontatietojen ja -taitojen kehittämiseksi, edistää hyvää yhteishenkeä ja yhteenkuuluvuutta jäsenkuntansa keskuudessa sekä huolehtia jäsentensä yhdistyksen toimintaan liittyvistä yhteisistä eduista.

Kaikenikäiset henkilöt ovat tervetulleita kerhoomme aloittamaan tai jatkamaan kiviharrastustaan. Toki kaikki jäsenet eivät hio kiviä vaan esim. keräilevät ja tutkivat, valokuvaavatkin kivinäytteitään, monet osallistuvat myös kiviretkille tai luennoille. Meillä on jäseniä eri puolilta Suomea: Rovaniemeltä Ahvenanmaalle, Pohjanmaalta Itä-Suomeen ja tietysti Keski-Suomessa ja Pohjois-Kajralassa asuvia jäseniä meillä on lukuisia.

Esitelmällisiä kivi-iltoja pidetään kerran kuukaudessa Tampereen Taivaltajien tiloissa, Kortelahdenkatu 10-12, Tampere. Neuvomme ja otamme itse vastaan uutta tietoa harrastuksestamme. Kivipajamme sijaitsee Hervannassa, osoitteessa Hepolamminkatu 26. Pajalla jäsenet voivat hioa kiviä ja tehdä koruja.  Meillä on lukuisia pyöröhiontakoneita (viistehiontakoneita ei ole), kultasepänpöytä, valssi, hopean sulatukseen, työstöön ja korumuotoiluun tarvittavat välineet. Pajalla järjestetäätoisten myös erilaisia kursseja. Tervetuloa tutustumaan pajallemme vaikket vielä olisi valmis kiviä hiomaankaan. Pajalla on myös ns. taukohuone, jossa voi rauhassa lueskella kiviaiheista kirjallisuutta tai lehtiä ja jutella toisten harrastajien kanssa vaikkapa kahvikupposen ääressä. Kahvinkeittovälineet meillä siellä tottakai on. Paja on avoinna keskiviikkoisin klo 18 - 21.

Järjestämme kiviretkiä kotimaahan ja ulkomaille sekä julkaisemme neljä kertaa vuodessa ilmestyvää MINERALIA-lehteä.

Kerhon seuraavan kivi-illan tapahtumat löydät kohdasta Ajankohtaista

Kivikerhon jäsenmaksu vuodelle 2019 on 30 €, johon sisältyy neljä kertaa vuodessa ilmestyvä MINERALIA-lehti. Liittymismaksua ei ole.

Jäseneksi voi liittyä esim. sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai vaikka tulemalla kuuntelemaan luentoa kivi-iltaan tai käymään kivipajallamme.