Tiedotus- ja julkaisutoiminta

Yhdistyksen kotisivut

Jäsenemme Risto Ilvonen on luonut Tampereen kivikerholle kotisivut google-palvelimen alle, jossa ne ovat toimineet moitteettomasti. Riston ilmoitettua haluavansa luopua kotisivujen ylläpidosta, olemme löytäneet jäsenistöstämme uuden ylläpitäjän. Atk-ammattilainen Joel Dyer perustaa uudet kotisivut osoitteessa www.tampereenkivikerho.fi, joka osoite alun perinkin oli tarkoitus ottaa käyttöön. Joel Dyer hoitaa nettisivujen teknilliset – eli haasteelliset osuudet. Liisa Hertell päivittää sivustoa Risto Ilvosen kanssa.

Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. on käytettävissä edelleen.

 

MINERALIA - Kiviharrastajan Kuvalehti

Yhdistyksemme julkaiseman Mineralian pilottinumero ilmestyi ja julkistettiin 16.11.2012 Tampereen kivimessuilla. Lehti painettiin kirjapainossa ja se on myös kotisivuillamme netissä vapaasti kaikkien luettavissa. Mineralian ensimmäisen numeron tuottajana toimi LH Viestintä.

Lehden päätoimittaja on erikoistutkija Kari A. Kinnunen (GTK Otaniemi), geologi Toni Eerola (GTK Otaniemi), geologi Jari Nenonen (Kuopion GTK kansannäytetoimisto) ja tutkimusassistentti Satu Hietala (Kuopion GTK kansannäytetoimisto.). Toimitussihteeri ja lehden taittaja MiT Liisa Hertell. Vuonna 2013 Mineralia alkaa ilmestyä neljä kertaa vuodessa. Toimituskunta kokoontuu tammikuun alkupuolella Otaniemessä GTK:ssa suunnittelemaan vuonna 2013 ilmestyvien lehtien sisältöjä, teemoja, aikatauluja jne.

Linkin kautta saat lisätietoja lehdestä ja pääset lukemaan nettilehteä Mineralia.